Vliegen

Vliegen kosten u als veehouder veel geld!

Naast overlast en irritatie in en rond uw bedrijf, kunnen vliegen zowel onder dieren als onder mensen ziekteverwekkers verspreiden. Bijvoorbeeld Salmonella, staphylococcen, PRRSv en nog meer dan 100 andere ziektes die vaak zeer lastig te behandelen zijn.

Eén ding hebben deze aandoeningen met allemaal gemeen; ze veroorzaken productieverlies!

Daarnaast hebben uw dieren door de constante aanwezigheid van vliegen veel stress en onrust. Ook dit veroorzaakt economische verliezen, bijvoorbeeld door verminderde productie van melk, vlees en eieren.

Beter blode Jan, dan dode Jan.
Beter voorkomen dan genezen.

Om tot een optimale vliegenbestrijding te komen moet u zowel de volwassen vliegen als de maden bestrijden. Voor de bestrijding van de volwassen vliegen hebben we diverse middelen ter beschikking. Deze middelen zijn uiteraard allemaal toegestaan in dierverblijven.

Uw vliegenprobleem begint echter in uw mestputten. Ik heb daarvoor een betaalbare oplossing in de vorm van mestputbehandeling. Ideaal voor rundvee, varkens- en pluimveestallen. Ik bestrijd de vliegenlarven (maden) nog voor ze zich kunnen ontwikkelen tot vliegen.

Ik bied u nu een snelle en financieel aantrekkelijke methode aan om vliegen en maden te bestrijden. Ik doe dit tegen een speciaal tarief of voor een bedrag per m2.

Voor meer informatie, neem contact op via de contactpagina.