Spinnen

Elke plek waar een spin zich thuis zou kunnen voelen en zich zou kunnen verschuilen voor vogels, wordt met “Spinvrij” geïmpregneerd waardoor deze plek voor hem onbewoonbaar wordt en hij uit zichzelf het pand verlaat wat inhoud dat ook een andere spin niet zijn plek zal innemen, dus een schoon pand.

Na de behandeling is de favoriete plek van de spin(nen) veranderd tot de slechtst denkbare plek, u heeft de komende 2 maanden gegarandeerd geen spinnenoverlast of vervuiling meer en de ervaring heeft uitgewezen dat spinvrij tot 6 maanden actief blijft en zijn werk blijft doen.

Contract: 10 % korting en het hele jaar garantie.

De ervaring leert ons dat twee behandelingen per jaar voldoende zijn om uw pand een heel jaar spin , uitwerpselen en webvrij te houden.

Daarom bieden wij u ook een jaarcontract aan met 2 behandelingen per jaar tegen een uiterst scherpe prijs! 10% korting per behandeling!!!!

Een jaarcontract heeft een looptijd van het kalenderjaar en wordt in overleg met u (dus niet stilzwijgend) verlengd. Bij het nemen van een contract heeft u het hele jaar garantie op het moment dat u na de eerste behandeling weer overlast heeft meld u dat en we komen de tweede behandeling uitvoeren of na 3 à 4 maanden bij geen klachten maken we een afspraak voor de tweede behandeling mocht u daarna nog een keer overlast hebben komen we die plekken onder garantie nogmaals behandelen.